Jasiołka

Jasiołka

Zakład Mięsny z Dukli w województwie podkarpackim. Do wyrobu wędlin stosowane są stare tradycyjne receptury pochodzące z okolicznych wsi i dawnych dworów szlacheckich. Wyroby powstają z ręcznie krojonego mięsa, oczywiście bez konserwantów. Miejscowość: Dukla Na targu:...
Gawor

Gawor

Wędliny z Podstolic wyrabiane są w sposób tradycyjny i w tym leży cała tajemnica ich wyjątkowego smaku. Wyrób wędlin oparty jest o staropolskie receptury, które w tej rodzinnej firmie były przekazywane z pokolenia na pokolenie. Na czele rodzinnego przedsięwzięcia stoi...
Szymon Krok

Szymon Krok

Miejscowość: Biała Niżna Na targu: cały rok (sobota) Sprzedaje: wędliny, drób Certyfikat eko: nie/tak (na drób) Biała...
×
Show

POLECAMY

advertisement advertisement