Grzegorz Najder

Grzegorz Najder

Pan Grzegorz Najder początkowo zajmował się hodowlą bydła. Zdecydował się jednak ukierunkować swoją hodowlę na drób i od tego czasu w jego gospodarstwie zdecydowanie przeważają gęsi, kury, indyki. Miejscowość: Włosań Na targu: Sprzedaje: drób Certyfikat eko:...
Lidia i Mateusz Morawscy

Lidia i Mateusz Morawscy

Państwo Morawscy prowadzą pasiekę wędrowną, dzięki czemu uzyskują różne odmiany miodu. Pan Mateusz posiada tytuł mistrza pszczelarskiego, a zawodu pszczelarza uczył się od najlepszych. Dzięki wykształceniu medycznemu zna właściwości zdrowotne, jakie przynosi spożycie...
Roman Jelonek

Roman Jelonek

Pan Roman Jelonek zanim zdecydował się na hodowlę kóz zajmował się hodowlą i ujeżdżaniem koni. W tej chwili jego stado liczy ok. 80 sztuk. Produkty które dostarcza na targ od 1,5 roku są ciągle ulepszane. Sery z dodatkami, mleko, jogurty. Czasami to sprzedaży trafiają...
Gawor

Gawor

Wędliny z Podstolic wyrabiane są w sposób tradycyjny i w tym leży cała tajemnica ich wyjątkowego smaku. Wyrób wędlin oparty jest o staropolskie receptury, które w tej rodzinnej firmie były przekazywane z pokolenia na pokolenie. Na czele rodzinnego przedsięwzięcia stoi...
Ecobama

Ecobama

Chleby Ecobamy to największe bochny jakie można zakupić na targu. Tradycyjny przepis na ten chleb przekazywany był w rodzinie od kilkudziesięciu lat, aż trafił na braci, którzy postanowili kontynuować tradycję. Żeby tradycji stała tej się zadość potrzebny był piec z...